Over ons

Ons hotel bestaat uit 16 hotelkamers. In ons restaurant serveren we elke dag een uitgebreid ontbijt en in onze gezellige lounge kunt u terecht voor een drankje.

Hotel Berg en Bos ligt rustig gelegen in een villawijk aan de westkant van Apeldoorn. Het hotel bestaat al sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw. Het hotel lag destijds nog mooi in het bos. De wijk er omheen is pas in de jaren '70 ontstaan. Maar nog steeds ligt het hotel op steenworp afstand van de bossen, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Maar ook het gezellige centrum is op slechts 15 minuten loopafstand gelegen.

Welke kant u ook op gaat, u zult genieten van de prachtige omgeving. Ons hotel is zeer centraal gelegen, tussen Paleis Het Loo, Natuurpark Berg en Bos, de Apenheul, de Julianatoren en het prachtige stadscentrum van Apeldoorn.


Wij zijn als gezin in 2007 in Hotel Berg en Bos terecht gekomen. Samen met onze 3 kinderen runnen we al heel wat jaren dit familiebedrijf. Ons doel is om het onze gasten naar de zin te maken. Samen met het hele team is dat waar we voor staan.

Gastvrijheid in een huiselijke sfeer!

We kijken er naar uit u te verwelkomen!

mbr-12-1920x1280