Ideeën voor activiteiten

: Hotel Berg en Bos ligt rustig gelegen, aan de bosrijke westkant van Apeldoorn waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Wat u ook doet, u zult genieten van de prachtige omgeving.


mbr-492x328

Meer informatie

Eropuit met de fiets

U kunt bij ons fietsen huren voor een prachtige tocht door het nationale park de hoge veluwe of een ritje naar de stad. Momenteel hebben we geen electrische fietsen beschikbaar.

mbr-676x451

Meer informatie

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft zomaar los!

paleis-het-loo-492x328

Meer informatie

Paleis het Loo

Paleis Het Loo is een museum met grote, historische tuinen en een Stallenplein vol koetsen en rijtuigen.

mbr-1-492x327

Meer informatie

Julianatoren

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark met meer dan zestig te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar.

mbr-2-492x328

Meer informatie

Park Hoge Veluwe

Ontdek de natuur, de verhalen, de architectuur en kunst op De Hoge Veluwe. Bezoek het park. Te voet, op een witte fiets of tijdens een wandeling met de natuurgids.

mbr-492x327

Meer informatie

Schouwburg Orpheus

Theater Orpheus in Apeldoorn is een van de vijf grootste theaters van Nederland en biedt een gevarieerd aanbod aan optredens: van cabaret tot klassieke muziek, van toneelstukken tot theaterconcerten.

mbr-514x343

Meer informatie

Uit in Apeldoorn

Laat je tijdens je bezoek verrassen door een bijzondere mix van cultuur, natuur en het stadse! Apeldoorn heeft alles voor een heerlijke dag (of meerdere dagen) uit! uitinapeldoorn.nl

mbr-492x325

Meer informatie

Jugendstil Wandeling

De binnenstad van Apeldoorn is ook vanwege haar rijke geschiedenis bijzonder. Wist je bijvoorbeeld dat de binnenstad rijk is aan talloze Jugendstil-gevels en -details? Deze kunststroming wordt ook wel Art Nouveau genoemd en was ontzettend populair in de periode van 1890 tot 1914. Een leuke en buitengewoon interessante stadswandeling!