Faciliteiten

Tijdens uw verblijf in ons hotel bent u van alle gemakken voorzien

Hotel_Berg_en_Bos_Apeldoorn_ontbijt

Ontbijt

Hotel Berg en Bos serveert iedere ochtend een heerlijk en uitgebreid ontbijt aan tafel voor €10,00 euro p.p. Alles wordt vers bereid en bij u aan tafel geserveerd zodat u lekker van uw ontbijt kunt genieten. Het onbijt is doordeweeks van 07:00 - 10:00 en in het weekend van 08:00 tot 10:30.

Lunchpakket-hotel-berg-en-bos-apeldoorn

Lunchpakket

Lunchpakket mee voor onderweg of naar uw werk? Laat het ons weten en we zorgen voor een goed gevuld lunchpakket voor €7,50 die 's ochtends voor u klaar ligt.

Hotel Apeldoorn dineren restaurant

Gezellig dineren

Dit is mogelijk in onze gezellige lounge als u een kamer bij ons boekt. Veel lokale restaurants bezorgen heerlijke maaltijden en wij verzorgen u. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid en kunt u zorgeloos genieten van een heerlijk verblijf!   STEUN  DE HORECA ---->

Hotelkamer om te werken

Daghuur Hotelkamer

Heb je niet de ruimte om rustig thuis te werken? Boek een hotelkamer voor een rustige en veilige werkdag!

✓ Inclusief ruim bureau
✓ Gratis WiFi
✓ Koffie en/of thee 

De dagkamer is beschikbaar van 7:30 uur t/m 22:00 uur. Berg en Bos volgt de richtlijnen van het RIVM en de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons op 1.

Bel voor de mogelijkheden 055 355 2352 of mail naar info@hotelbergenbos.nl

© Copyright Hotel Berg en Bos Apeldoorn  |  Webdesign door De Systeembeheerder