sfeer.jpg
lounge.jpg

Vergaderen

Hotel Berg en Bos – Marga’s Kitchen:

Stijlvol vergaderen in een fantastische vergaderzaal, een verrassende kookworkshop, smaakvol dineren, overnachten in een gastvrij familiehotel en gezamenlijk heerlijk ontbijten.

Stel uw eigen vergaderarrangement samen. We maken graag een arrangement op maat voor u.U kunt uw auto gratis parkeren voor Hotel Berg en Bos.

Middels een prachtige wandelroute van 2 km. door beschermd stadsgezicht en de beeldentuin bij het belastingsparadijs loopt u naar Marga’s Kitchen aan de Asselsestraat 276 in Apeldoorn. www.margaskitchen.nl

Daar staat een sfeervol ingerichte vergaderzaal tot uw beschikking, voorzien van een espressoapparaat, white board, flip-over, beamer en gratis Wifi.

Als afsluiter van een dag vergaderen, duikt u de prachtige keuken in, voorzien van 2 AGA fornuizen, voor een gezamelijke kookworkshop. Samen koken werkt zeer verbroederend en geeft u de gelegenheid om iedereen ongedwongen te spreken. U dineert met elkaar en sluit de dag af.

’s Avond wordt u ontvangen in Hotel Berg en Bos, waar u van een heerlijke nachtrust geniet en de volgende ochtend wordt verwend met een fantastisch ontbijt, aan tafel geserveerd. U kunt er weer tegenaan!